Doe je stage bij WIJ Groningen

Zoek je een stageplaats in het kader van je opleiding? Dan ben je bij WIJ Groningen aan het goede adres! We zijn een erkend leerbedrijf (SBB) en hebben contact met diverse mbo-, hbo-en wo opleidingen.  Er zijn bij ons op jaarbasis zo’n 160 stagiairs actief, in zowel meewerkstages als afstudeerstages.

Als stagiair bij WIJ Groningen doe je veel praktijkervaring op. Zo ontdek je welke facetten van het Sociaal Domein bij je passen. Bovendien kun je je actief verder ontwikkelen, dankzij de cursussen en trainingen die WIJ Groningen aanbiedt.

Hoe werkt het?
Welke stageplaatsen er momenteel zijn vind je bij onze vacatures.
Staat jouw opleiding er niet tussen, maar ben je wel benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar stage@wij.groningen.nl.

Als je bij ons aan de slag gaat, krijg je een stagecontract waarin de gemaakte afspraken zijn vastgelegd. Daarnaast krijg je een stagevergoeding van maximaal €250,- bruto (afhankelijk van de duur en het aantal uren). Er wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aangevraagd. Al die zaken worden geregeld door de administratie van het stagebureau.

To top