Vraag & antwoord

Veel gestelde vragen

Dit verschilt per functie. Voor de meeste functies geldt dat wij na de briefselectie een aantal kandidaten uitnodigen voor een eerste gesprek. Als het eerste gesprek van beide kanten positief verloopt, volgt vaak een tweede gesprek. Na de twee gesprekken wordt een kandidaat gekozen die de vacature gaat invullen. Deze kandidaat maakt voorafgaand aan het arbeidsvoorwaardengesprek een Talenten Motivatie Analyse. Tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek worden de arbeidsvoorwaarden en de uitslag van de TMA uitgebreid toegelicht.

Een Talenten Motivatie Analyse (TMA) is een persoonlijkheidsmeting en een instrument dat drijfveren, talenten en daarmee motivatie en ontwikkelbaarheid meet. De drijfveren hebben een grote invloed op ons gedrag én onze ontwikkelingsmogelijkheden. De analyse bestaat uit verschillende online vragenlijsten en wordt via de mail naar je privé mailadres gestuurd om thuis in te vullen. Je kunt het niet ‘goed’ of ‘fout’ doen; wij zetten de TMA in kaart te brengen waar jouw krachten en ontwikkelingskansen liggen.

Voor meer informatie over TMA klik op: Talenten Analyse in 2023. (tma-methode.nl)

De vacature staat niet meer online omdat de uiterste sollicitatiedatum gepasseerd is. Je kunt een mail sturen naar solliciteren@wij.groningen.nl als je wilt weten of het nog mogelijk is om te solliciteren.

Dat kan zeker. Probeer wel rekening te houden met de gestelde eisen van de vacature. Mocht je in gesprek willen over je carrièrekansen bij WIJ Groningen, kun je een mail sturen naar: solliciteren@wij.groningen.nl. Onze talentscout neemt contact met je op!

Wil jij meer weten over de mogelijkheden binnen WIJ en onderzoeken of jij en WIJ een match zijn? Stuur een mail naar solliciteren@wij.groningen.nl en onze talentscout neemt contact met je op.

Als jij in loondienst bent bij WIJ Groningen, val je onder de Cao Sociaal Werk. Je kunt actuele informatie en de salarisschalen vinden op: sociaalwerk-werkt.nl

Wij bieden een inspirerende werkomgeving waarbij je letterlijk en figuurlijk midden in de wijk staat.

Er is een uitgebreid inwerkprogramma voor je eerste 100 dagen bij WIJ en je wordt gekoppeld aan een buddy die je wegWIJs maakt binnen de organisatie en bij wie je terecht kan met al je vragen.

Je kunt gebruikmaken van een meerkeuzesysteem (via FiscFree) met fiscaal voordeel op aanschaf van o.a. een fiets, laptop, telefoon, tablet of fitnessabonnement.

Wij besteden veel aandacht aan coaching en persoonlijke ontwikkeling. Je kunt jezelf bijscholen in de WIJ-academie en het Individueel Keuze Budget (IKB) biedt ruimte voor opleidingsmogelijkheden en flexibele uitbetaling van verlofuren.

Zoek je een stageplaats voor je opleiding? Dan ben je bij WIJ Groningen aan het goede adres! We zijn een erkend leerbedrijf (SBB) en hebben contact met diverse mbo-, hbo-en wo opleidingen. Er zijn bij ons op jaarbasis zo’n 160 stagiairs actief, in zowel meewerkstages als afstudeerstages.

Jazeker! Overal bij WIJ Groningen zijn enthousiaste vrijwilligers actief. Vrijwilligers die onze inwoners in de buurten ondersteunen bij bijvoorbeeld activiteiten met kinderen, jongeren, volwassenen of ouderen. Je bent van harte welkom als nieuwe vrijwilliger! Voor vrijwilligerswerk heb je meestal geen speciale opleiding nodig. Wat telt is je enthousiasme en je persoonlijke inzet. Stuur een mail naar ons Vrijwilligers Coördinatie Team (VCT)  vct@wij.groningen.nl voor meer informatie!

Met jouw goedkeuring bewaren we jouw gegevens (max. 12 maanden conform de AVG-regels) in onze database voor toekomstige carrièremogelijkheden.

To top